Klämlampa ikea

Klämlampor & väggspotlights som lyser upp – IKEA

Klämlampor & väggspotlights som lyser upp – IKEA

Här hittar du våra klämlampor och väggspotlights. Med en mobil klämspot kan du rikta belysningen precis som du vill och behöver. Finns förstås med LED-ljus.

NÄVLINGE LED klämspot, vit – IKEA

Vägglampor · Klämlampor & väggspotlights. Vägglampor är ett diskret sätt att lyfta rummets stil – och ett effektivt sätt att förbättra din vardag.

NÄVLINGE LED klämspot, vit. I serien NÄVLINGE finns det lampor för de flesta behov. Det här är nätta lampor med en design som smälter in i rummet och är enkla att använda överallt hemma – samtidigt som de ger bra, bländfritt ljus.

NÄVLINGE LED klämspot, svart – IKEA

Oavsett var du placerar din LED-spotlight har du full kontroll och kan rikta ljuset dit du vill. Använd dig av takspotlights, vägspotlights eller en klämlampa.

NÄVLINGE LED klämspot, svart. I serien NÄVLINGE finns det lampor för de flesta behov. Det här är nätta lampor med en design som smälter in i rummet och är enkla att använda överallt hemma – samtidigt som de ger bra, bländfritt ljus.

RANARP Vägg-/klämspot, off-white – IKEA

RANARP Vägg-/klämspot, off-white. Lampan RANARP påminner om svunna tider, med gedigna detaljer i metall och en klassisk mönstrad textilsladd. Golv- och arbetslamporna är tunga och stabila, men ändå flexibla.

HEKTAR Vägg-/klämspot, mörkgrå – IKEA

HEKTAR Vägg-/klämspot, mörkgrå Enkel, överdimensionerad metallform inspirerad av gamla lampor från fabriker och teatrar. Använd de olika lamporna tillsammans så får rummet bra ljus för flera aktiviteter och en enhetlig, rustik stil.

Vägglampor & väggbelysning för hemmets alla rum – IKEA

Vägglampor & väggbelysning för hemmets alla rum – IKEA

Vi har ett brett sortiment av väggbelysning i olika stilar, färger och material. Varför inte ett par svarta vägglampor till sovrum, hall eller vardagsrum?

Miljövänliga LED-spotlights – IKEA

Spotlights – Miljövänliga LED-spotlights – IKEA

Med LED-spotlights kan du få ordentligt med ljus precis där du vill ha det. På tavlor, skrivbord, i badrum, kök eller hall. Här hittar du vårt fina utbud.

SKURUP Klämspot, svart – IKEA

SKURUP Klämspot, svart Metall, robusta konstruktioner och tidlös design – lampserien SKURUP kan du leva länge med. Enkla justeringar och olika typer av lampor gör den praktisk och flexibel i hela hemmet.

NÄVLINGE LED vägg-/klämspot, vit – IKEA

NÄVLINGE LED vägg-/klämspot, vit. I serien NÄVLINGE finns det lampor för de flesta behov. Det här är nätta lampor med en design som smälter in i rummet och är enkla att använda överallt hemma – samtidigt som de ger bra, bländfritt ljus.

Keywords: klämlampa ikea, ikea klämlampa