Ikea garderober dörrar

PAX garderober med dörr och skjutdörr – IKEA

PAX kombinationer med skjutdörrar – IKEA

Gångjärnsdörrar kan också bli en viktig inredningsdetalj eftersom de finns i många olika stilar. Välj en dörrdesign som antingen matchar din befintliga …

Gör det mesta av din sovrumsförvaring med vårt utbud av PAX garderobsset. Välj en av våra kombinationer med dörr eller skapa din egen skräddarsydda med vår PAX garderobsplanerare. Besök IKEA online och kolla in vårt breda utbud och matcha det med din inredningsstil.

Garderober med gångjärnsdörrar – IKEA

Garderober med gångjärnsdörrar – IKEA

Gångjärnsdörrar till PAX garderober. Välj bland många olika stilar och färger på dina garderobsdörrar för att sätta din egen stil på din garderob. Tänk på att …

Garderober med gångjärnsdörrar

PAX dörrar med gångjärn – IKEA

Dörrar med gångjärn – IKEA

Dina kläder säger mycket om dig – och det gör även dina garderobsdörrar. Därför vi har ett brett sortiment av PAX garderobsdörrar i allt från moderna färger …

Våra PAX garderobsdörrar kan hjälpa till att sätta stilen på ditt rum. Kolla in våra svängda garderobsdörrar för att hitta några du älskar. Vill du ha speglar som gör att ditt rum ser större ut och låter dig kolla din outfit? Vad sägs om en klassisk träfinish? Det finns ingen regel som säger att du inte kan ha båda.

PAX garderobsdörrar utan gångjärn – IKEA

PAX garderobsdörrar utan gångjärn – IKEA

En garderob med spegel kräver inget extra utrymme framför garderoben, eftersom dörrarna enkelt kan skjutas fram och tillbaka i garderobsstommen. Bor du trångt …

Dina kläder säger mycket om dig – och det gör även dina garderobsdörrar. Därför vi har ett brett sortiment av PAX garderobsdörrar i allt från moderna färger i högglans till klassiska trätoner med paneler. Så om du letar efter garderobsdörrar utan gångjärn i en stil som du gillar är du på helt rätt ställe.

PAX system – IKEA

PAX system – IKEA

Vi tycker att dina garderober ska passa ditt rum perfekt. Därför kan du själv bestämma allt när det gäller våra PAX garderober – från storlek och stil till dörrar och inredning. Utforska våra färdiga kombinationer eller designa din egen. De är som inbyggda garderober fast utan komplicerat snickeriarbete.

Garderober i många olika stilar – IKEA

Garderober i många olika stilar – IKEA

Våra garderober finns i alla möjliga storlekar och utföranden för att matcha dina kläder, din stil och ditt utrymme. Vi lovar. Kolla in vårt utbud av sovrumsgarderober så ser du att vi har allt från inredningsbara garderober med skjutbara glasdörrar och flexibla öppna garderober för en enklare förvaring som inspirerats av tält.

TYSSEDAL Dörr med gångjärn, vit, 50×195 cm – IKEA

TYSSEDAL Dörr med gångjärn, vit, 50×195 cm Det är lätt att bli förälskad i en klassisk paneldörr som TYSSEDAL, med sina mjuka kanter. Dörren har ett ljust, skandinaviskt uttryck och en tidlös design som aldrig går ur tiden. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Klädskåp – fristående garderober i olika bredder – IKEA

Klädskåp – fristående garderober i olika bredder – IKEA

Behöver du förvaring? Vi har ett stort utbud av klädskåp i olika stil och storlek. Här hittar du klädskåp med dörrar och skjutdörrar.

Garderobsdörrar till IKEAs Pax-garderober

Dörrar i kundanpassad stil och färg och höjd med tillhörande täcksidor, socklar och passbitar som enkelt bygger in IKEAs smart Pax-garderober.

Garderobsdörrar till IKEA PAX – Pickyliving

Garderobsdörrar till IKEA PAX

Vi tillverkar garderobsdörrar till alla PAX-stommar från IKEA. Dörrarna går att få i standardmått men även i valfria mått, upp till 300cm. Välj din egna kulör från hela NCS-skalan och gör din IKEA garderob unik. Se pris på vår webbsida.

Keywords: ikea garderober dörrar