Ikea frukostbord

RESGODS Sängbricka, bambu – IKEA

Här hittar du brickor eller serveringsfat i alla möjliga olika former, storlekar och stilar. De är praktiska när du ska duka, servera frukost på sängen …

RESGODS Sängbricka, bambu. Unna dig en morgon i sängen. På den här sängbrickan står muggar, glas och tallrikar stadigt, så du kan läsa tidningen eller se en tv-serie samtidigt som du njuter av frukosten.

KLIPSK Sängbricka, vit – IKEA

Sängbord är anonyma vardagshjältar som förvarar allt du behöver inför natten inom räckhåll. Våra sängbord finns i olika stilar, så att du enkelt kan hitta …

KLIPSK Sängbricka, vit. Sängbrickans vikbara ben gör att den tar mindre plats att förvara. Du kan enkelt fästa din läsplatta eller bok i det nedsänkta spåret.

KLIPSK Sängbricka, grå – IKEA

En matplats med ett svart LISABO bord och fyra svarta LISABO stolar i ett rum med. LISABOStol795:- Matgrupper för fyra personer är ett smidigt sätt att …

KLIPSK Sängbricka, grå. Sängbrickans vikbara ben gör att den tar mindre plats att förvara. Det är smidigt att ladda din läsplatta, eftersom sängbrickan har ett hål för sladden.

Brickor, sängbrickor & träbrickor – IKEA

Brickor, sängbrickor & träbrickor – IKEA

Ett satsbord ger dig massor av extra bordsyta, och ett extra bord är lätt att ställa undan när det inte behövs. Du får i alla fall en praktisk plats där du …

I vårt stora utbud av brickor och sängbrickor finns stora, runda brickor i såväl plast som trä. Varför inte en praktisk frukost- eller armstödsbricka?

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Med ett sängbord har du allt du behöver inom räckhåll när du ligger i sängen. Se alla våra nattduksbord här.

Bord för varje rum i ditt hem – IKEA

Bord för varje rum i ditt hem – IKEA

Ett bord kan fungera för olika saker – här kan man äta, rita eller leka eller bara förvara diverse grejer. Utforska vårt breda sortiment av bord i alla möjliga olika storlekar och stilar för att hitta ett som matchar dina behov och ditt utrymme. Vad du än väljer får du en vardagshjälte som underlättar din tillvaro varje dag.

NACKANÄS Bord, akacia, 80 cm – IKEA

NACKANÄS Bord, akacia, 80 cm Detta Shakerinspirerade bord för 2–4 personer är lätt att placera även i små utrymmen eftersom det är runt. Det slitstarka akaciaträet åldras vackert och ger en enkel skönhet och karaktär till hemmet. Den runda formen inbjuder till samtal, eftersom alla kan se varandra.

Matgrupper för varje hem – IKEA

Letar du efter matplatsmöbler i olika stilar eller som är perfekt koordinerade? IKEA sortimentet med matplatsmöbler har något för alla. Hitta din favorit här.

Sidobord – brickbord, lampbord & mer – IKEA

Sidobord – brickbord, lampbord & mer – IKEA

Ett sidobord, brickbord eller lampbord i en perfekt storlek och en perfekt placering (intill din favoritfåtölj eller soffa) kan betyda skillnaden mellan ett oavbrutet seriemaraton och alltför många vändor fram och tillbaka till köket. Man kan faktiskt säga att sidoborden räddar din tid. Hitta din modell på IKEA.se eller i IKEA varuhuset.

Keywords: ikea frukostbord