Ikea breda

IKEA Breda

IKEA Breda – IKEA

Openingstijden ; Zweeds restaurant* Ma – vr 9.30 – 19.30 uur. Za 9.30 – 17.30 uur. Zo 10 – 17.30 uur ; Zweedse delicatessen* Ma – vr 10 – 20 uur. Za 10 – 18 uur

Alle informatie over IKEA Breda, van openingstijden tot aanbiedingen en activiteiten. Creëer je droomontwerp samen met onze specialisten tijdens een online adviesafspraak.

VIMLE Hörnbäddsoffa, 5-sits med schäslong, Med breda …

VIMLE Hörnbäddsoffa, 5-sits med schäslong, Med breda armstöd/Gunnared mellangrå – IKEA

VIMLE Hörnbäddsoffa, 5-sits med schäslong, Med breda armstöd/Gunnared mellangrå Soffserien VIMLE har sektioner som kan kombineras som du vill till en skräddarsydd lösning för dig och ditt hem. Denna variant har en bäddsoffa som är superenkel att bädda ut med en tjock, härlig madrass.

VIMLE 3-sitssoffa med schäslong, med breda armstöd …

VIMLE 3-sitssoffa med schäslong, Med breda armstöd/Gunnared beige – IKEA

VIMLE 3-sitssoffa med schäslong, Med breda armstöd/Gunnared beige Soffserien VIMLE har sektioner som kan kombineras som du vill till en skräddarsydd lösning för dig och ditt hem – och när dit liv förändras kan du komplettera soffan och låta den förändras med dig.

VIMLE 2-sits bäddsoffa, Med breda armstöd/Djuparp …

VIMLE 2-sits bäddsoffa, Med breda armstöd/Djuparp mörkgrå – IKEA

VIMLE 2-sits bäddsoffa, Med breda armstöd/Djuparp mörkgrå

VIMLE 3-sitssoffa, Med breda armstöd/Gunnared mellangrå

VIMLE 3-sitssoffa, Med breda armstöd/Gunnared mellangrå – IKEA

VIMLE 3-sitssoffa, Med breda armstöd/Gunnared mellangrå Soffserien VIMLE har sektioner som kan kombineras som du vill till en skräddarsydd lösning för dig och ditt hem – och när dit liv förändras kan du komplettera soffan och låta den förändras med dig.

VIMLE Hörnsoffa, 4-sits, Med breda armstöd/Lejde grå/svart

VIMLE Hörnsoffa, 4-sits, Med breda armstöd/Lejde grå/svart – IKEA

VIMLE Hörnsoffa, 4-sits, Med breda armstöd/Lejde grå/svart Den här soffan kan du forma som du vill, för platsen du har hemma. Välj antal sittplatser, form och funktioner. När familjen eller hemmet blir större kan du komplettera soffan och låta den växa med dig.

VIMLE 3-sitssoffa, Med breda armstöd/Gunnared beige

VIMLE 3-sitssoffa, Med breda armstöd/Gunnared beige – IKEA

VIMLE 3-sitssoffa, Med breda armstöd/Gunnared beige Soffserien VIMLE har sektioner som kan kombineras som du vill till en skräddarsydd lösning för dig och ditt hem – och när dit liv förändras kan du komplettera soffan och låta den förändras med dig.

VIMLE Armstöd, Med breda armstöd/Gunnared beige – IKEA

VIMLE Armstöd, Med breda armstöd/Gunnared beige Soffserien VIMLE har sektioner som kan kombineras som du vill till en skräddarsydd lösning för dig och ditt hem – och när dit liv förändras kan du komplettera soffan och låta den förändras med dig. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

VIMLE Armstöd, Med breda armstöd/Djuparp mörk grönblå

VIMLE Armstöd, Med breda armstöd/Djuparp mörk grönblå – IKEA

VIMLE Armstöd, Med breda armstöd/Djuparp mörk grönblå

Keywords: ikea breda