Fotogenlampa ikea

TÄRNABY Bordslampa, svart antracit – IKEA

Hos oss hittar du snygga bordslampor och fönsterlampor på fot som garanterat höjer mysfaktorn i ditt hem. Köp online eller i varuhus.

TÄRNABY Bordslampa, svart antracit. Inspirerad av traditionella fotogenlampor och ett mjukt och varmt stämningsljus. Den synliga ljuskällan liknar en levande låga och du kan justera ljusstyrkan med en inbyggd dimmer.

TÄRNABY Bordslampa, beige, 25 cm – IKEA

TÄRNABY Bordslampa, beige, 25 cm Inspirerad av traditionella fotogenlampor och ett mjukt och varmt stämningsljus. Den synliga ljuskällan liknar en levande låga och du kan justera ljusstyrkan med en inbyggd dimmer. Om du vill dimma ljuset vrider du bara på strömbrytaren.

Skapa en inbjudande stämning med den här retrolampan

Skapa en inbjudande stämning med den här retrolampan – IKEA

Vintageutseendet på en gammaldags oljelampa är svårslaget. Långt innan elektrisk belysning var olje- och fotogenlampor inte bara en källa till inomhusbelysning under långa och kalla nätter, utan också ett dekorativt föremål som kunde beundras i dagsljus. Därför skapade vi bordslampan TÄRNABY i en vintagedesign som även passar in i ett modernt hem. Lamporna är gjorda i lackat stål och finns i tre olika färger, med en glasskärm i en välbekant form. Precis som i en fotogenlampa kan du använda vredet för att styra den inbyggda dimmern och justera intensiteten i det fladdrande ljusskenet.

TÄRNABY Bordslampa, rostfri finish, 25 cm – IKEA

TÄRNABY Bordslampa, rostfri finish, 25 cm Inspirerad av traditionella fotogenlampor och ett mjukt och varmt stämningsljus. Den synliga ljuskällan liknar en levande låga och du kan justera ljusstyrkan med en inbyggd dimmer. Om du vill dimma ljuset vrider du bara på strömbrytaren.

Bordslampor & Fönsterlampor på fot – IKEA

Bordslampor & Fönsterlampor på fot – IKEA

Hos oss hittar du snygga bordslampor och fönsterlampor på fot som garanterat höjer mysfaktorn i ditt hem. Köp online eller i varuhus.

Fotogenlampslook för det moderna livet – IKEA

Den här mysiga lampans design är inspirerad av traditionella fotogenlampor. Den synliga ljuskällan är som en levande låga, knoppen är en dimmer och lampan är lätt att flytta runt (även med sladd).

STORHAGA LED bordslampa, dimbar utomhus, svart, 35 cm

STORHAGA LED bordslampa, dimbar utomhus, svart, 35 cm – IKEA

STORHAGA LED bordslampa, dimbar utomhus, svart, 35 cm. Den är dimbar och mycket flexibel – kan användas inomhus och utomhus, och med sladd eller laddningsbara batterier.

STRÅLA LED bordslampa, batteridriven glas/svart dimbar, …

STRÅLA LED bordslampa, batteridriven glas/svart dimbar, 18 cm – IKEA

STRÅLA LED bordslampa, batteridriven glas/svart dimbar, 18 cm Den här dekorativa LED bordslampan har en inbyggd dimmer som gör att du enkelt kan justera ljusstyrkan för att skapa den rätta stämningen. Perfekt att ställa i fönstret eller på middagsbordet.

LED-ljus med gammaldags utseende och stil – IKEA

Den här bordslampan i gammaldags stil är inspirerad av traditionella fotogenlampor och har en LED-ljuskälla som efterliknar en levande låga för mjukt och varmt stämningsljus. LED-lampor använder mindre energi också – bra för dina energiräkningar.

Keywords: fotogenlampa ikea, ikea tärnaby, tärnaby ikea, ikea fotogenlampa